-

Supu od pečuraka upotrebite kao temeljac tako što ćete u nju staviti isjeckane komadiće goveđeg mesa i sve kuhati 8 minuta. Prije nego što meso počnete termički obrađivati odstranite sve masne djelove. Kada meso dobije smeđu boju ubacite ostale sastojke i nastavite da kuhate na srednjoj vatri dok se sir ne istopi. Za ovaj umak bit će vam potrebno 18 minuta.

SASTOJCI:

  • 650 grama govedine
  • 1 kesica krem supe od pečuraka
  • 400 grama sirnog namaza
  • malo salsa salate
  • 1 kašika putera ili margarina
  • 2 kašike čili praha
  • 1 pakovanje tortilja čipsa

NUTRITIVNA VRIJEDNOST

Kalorije: 230

Masti: 14 grama

Šećer: 4 grama

Ugljeni hidrati: 6 grama

 

Oznake:
Izvor: Informativa.ba,
Komentari (0)

* Sva polja su obavezna
preostalo 500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Informativa.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Informativa.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Informativa.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.


Ućitaj još komentara