-

SASTOJCI:

- 1 kašika ulja

- 1/4 šolje sjeckanog luka

- 1/2 ljute papričice, isjeckane

- 1/4 malog krompira, isjeckanog na kockice

- 1/4 šolje svježe mesarske kobasice

- 2 jaja

- 2 kašike rendanog kačkavalja

- 2 tortilje, podgrijane

PRIPREMA

Zagrijte ulje u tiganju na umjerenu temperetauru, pa dodajte povrće i izmvrljenu svježu kobasicu. Krčkajte, usitnjavajući meso, sve dok krompir nije skuhan, oko 10 minuta. Napravite kajganu, dodajte sir i sve uvijte u tortilju i foliju. Za dvije porcije.

Oznake:
Izvor: Informativa.ba,
Komentari (0)

* Sva polja su obavezna
preostalo 500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Informativa.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Informativa.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Informativa.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.


Ućitaj još komentara