Narod i pravda sa svojim predsjednikom na čelu, u nastojanju da dođe do medijskog prostora koristeći se spinovima već tipičnim za njihov način sticanja povjerenja građana, i ovoga puta pokušava narušiti ugled SBB-a kao najstabilnije stranke u BiH, a time i ugled OO SBB BiH Novi Grad Sarajevo.

Gospodine Dino Konakoviću, za Tvoju informaciju, Adnan Sudar je prije 2o dana smijenjen sa funkcije predsjednika MO SBB-a Alipašino Polje C1 zbog nemara u obavljanju te funkcije, manipuliranja spiskova baze članstva i narušavanja ugleda SBB-a svojim radnjama na terenu.

Nakon što je smijenjen s mjesta predsjednika, prema nama dostupnim informacijama, isti je zajedno sa svojim sinom pristupio tzv. Narod i pravda… a da prethodno nije zatražio ispisnicu iz SBB-a, što dovoljno govori o kakvom se profilu čovjeka radi.

Nakon smjene Adnana Sudara, MO SBB-a Ali-pašino Polje C1 je održao izbornu skupštinu i izabrao novog predsjednika. Zarad istinitog informiranja javnosti, pojašnjavamo: Dino Konaković navodi kako je mjesni odbor napustio 21 član, a ISTINA je da je nakon smjene Adnana Sudara, SBB-u Novi Grad Sarajevo se priključil 21 novi član, čime SBB BiH u MO Alipašino polje C1 sada ima ukupno 191 člana, a sa mjesnim odborom C2, ukupni broj članova SBB u ovoj mjesnoj zajednici je 361! No, nikoga ne treba da (za)čudi ovakvo manipuliranje podacima, jer je Dino Konaković te lekcije naučio u svojoj izvornoj partiji – SDA kojoj nema premca u izbornim manipulacijama svake vrste – od kongresa SDA do državnih izbora!!!!

OO SBB BiH Novi Grad Sarajevo poručuje tzv. Narodu i pravdi, posebno njihovom predsjedniku Elmedinu Dini Konakoviću da građani općine Novi Grad Sarajevo još uvijek trpe posljedice njegovog upravljanjima javnim preduzećima u ulozi premijera KS. Da je Dino (Konakvić) stvarno zainteresiran za probleme građana Ali-pašina polja C1 i C2, znao bi da problem vodosnabdijevanja koji je u njegovom premijerovanju dostigao vrhunac – ili dno (zavisi kako ko gleda na to!) u ovome dijelu grada nikada nije riješen i to sve zbog njega kao nesposobnog premijera koji je umjesto da rješava probleme građana, vodio svoje privatne ratove sa rukovodstvom SDA Novi Grad čije će vodovodne cijevi biti izabrane kao “najbolje” na budućim tenderima ViK-a.

Jedina istina je da u naselju Ali-pašino polje – C faza nema vode, pa, gospodine Konakoviću, ako kreneš u švaleranje u C fazu, ponesite kantu vode ili pitajte svoga ahbaba Semira Efendića da vas (po)savjetuje kako da se poslije operete! Ili zamolite svog mentora i finansijera ratnog logističara na tunelu D-B da naredi da se “pusti voda pa” da od Tvoga švaleranja i narod u 21. vijeku osjeti kakva je blagodat okupati se pod tušem!

Gosp. Konakoviću, građani su svjesni da ako nisi bio zainteresiran za rješavanje pitanja i problema građana Ali-pašino Polje C1 i C2, kao i ostalih stanovnika u općini Novi Grad Sarajevo dok si obnašao funkciju kantonalnog premijera kao član SDA, ni sada te neće zanimati njihovi problemi, izuzev u slučajevima kada ćeš te njihove probleme, koje si Ti prouzrokovao da dođeš do Tebi potrebnog medijskog prostora!!!

A kada Te SBB razotkriva u tome, očekivati je da ćeš biti u zagrljaju sa Tvojom izvornom, JEDNOM I JEDINOM – SDA!

Ponavlja se već dobro “uhodana” matrica SDA – pred svake izbore (SDA) formira neke male stranke da bi manipulirala sa mjestima u biračkim odborima, a time i rezultatima izbora…

Izvor: Informativa.ba,
Komentari (0)

* Sva polja su obavezna
preostalo 500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Informativa.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Informativa.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Informativa.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.


Ućitaj još komentara