-

Onima koji su WhatApp imali prije 2016. godine bilo je normalno plaćati godišnju pretplatu na aplikaciju, pa stručnjaci smatraju da su oni podložni novoj prevari koja tvrdi da se naplata - vraća. 

-

- Vaša pretplata je istekla. Kako biste potvrdili svoj račun i kupili svoju doživotnu pretplatu, za samo 0,99 britanskih funti, jednostavno kliknite na ovu poveznicu - piše o poruci koju su brojni korisnici objavili na društvenoj mreži Twitter. 

Naravno, ovo je samo još jedan pokušaj prevare. Poruku biste trebali jednostavno zanemariti i obrisati, javlja Daily Mail. 

Oznake:
Izvor: Informativa.ba, 24sata.hr
Komentari (0)

* Sva polja su obavezna
preostalo 500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Informativa.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Informativa.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Informativa.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.


Ućitaj još komentara