-

SASTOJCI 

  • 200 grama hljeba
  • 300 grama goveđeg bifteka, sitno narezanog

SOS:

  • 70 grama kečapa
  • 10 grama senfa
  • malo tobasko sosa

ZAČINI:

  • 2 vlašca, isjeckana
  • 2 kašičice kapra
  • 2 isjeckana krastavčića
  • malo peršuna

PRIPREMA

Najprije isijecite hljeb na tanke šnite, stavite na pleh i premažite maslinovim uljem. Posolite i zabiberite. Hljeb zagrijte 5 minuta u rerni na 175 stepeni, zatim pomiješajte sastojke za sos i odložite. Pomiješajte vlašac, kapar, krastavčiće i začinsko bilje. Stavite na tanjir, na to rasporedite narezano meso te ga prelijte sosom. Poslužite sa zapečenim hljebom i uživajte u ovom jelu koje povećava sposobnost vašeg organizma da apsorbuje i preradi bjelančevine. Sirova snaga mesa će vam pomoći da se osjećate prokleto muški!

Izvor: Informativa.ba,
Komentari (0)

* Sva polja su obavezna
preostalo 500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Informativa.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Informativa.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Informativa.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.


Ućitaj još komentara